ΑΕΚ

Σάκχοφ: "Έδειξα το πρόσωπό μου, γιατί ήθελα να το θυμίσω σε κάποιους"

Ο Εβγέν Σάκχοφ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Εβγέν Σάκχοφ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι έδειξε το πρόσωπό του στον πανηγυρισμό του, γιατί ήθελε να το υπενθυμίσει σε κάποιους, δίχως να κατονομάζει κάποιον.

Ο Εβγέν Σάκχοφ ήταν αυτός που λύτρωσε την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 90ο λεπτό, με την Ένωση να πετυχαίνει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο,

Ο Ουκρανός χαφ τόνισε ότι έδειξε το πρόσωπό του γιατί ήθελε να το θυμίσει σε κάποιους, δηλώνοντας ότι δουλεύει σκληρά για τον εαυτού, ευχαριστώντας τον Θεό που τον βοήθησε να αξιοποιήσει τη σημερινή (27/11) ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκχοφ στη NOVA: Για το ματς: "Δύσκολο παιχνίδι, πάντα εδώ είναι δύσκολα. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν να μας δώσει χώρο για να παίξει βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι και φτιάξαμε τις ευκαιρίες μας και στο τέλος κερδίσαμε".

Για το γκολ: "Ήταν λίγο τυχερό, γιατί βρήκε στον αμυντικό, εγώ σούταρα και σκόραρα. Αν δεν σουτάρεις δεν πρόκειται μπει γκολ".

Για το στατιστικό ότι όταν σκοράρει η ομάδα του κερδίζει: "Το γνωρίζω, είμαι ενήμερος και πολύ χαρούμενος. Με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει. Θέλω να έχω μια ανάλογη συνέχεια, να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει".

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής: "Ξέρω ότι αν δουλεύεις σκληρά, ανταμείβεσαι. Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει με εμένα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπόρεσα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία σήμερα".

Για τον πανηγυρισμό του: "Έδειξα το πρόσωπό μου γιατί είχε καιρό να φανεί στην τηλεόραση. Ήθελα σε κάποιους να θυμίσω το πρόσωπό μου".

Για την ευκαιρία που έχασε: "Εκείνη τη στιγμή στεναχωρέθηκα γιατί σκέφτηκα ότι αν δεν έβρισκε στον Βράνιες θα πήγαινε γκολ. Ευχαριστώ τον Θεό που μπόρεσα και σκόραρα και βοήθησαν την ομάδα".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για πρωταθλητισμό: "Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να δουλεύει μέχρι τέλους τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, να τα πάρουμε και ύστερα να συνεχίσουμε. Αν δεν το πίστευα αυτό, τότε δεν θα πίστευα στον εαυτό μου".

Για το αν έβγαλε πικρία στις απαντήσεις του: "Όχι, αποδεικνύω στον εαυτό μου και δουλεύω για τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον, ήταν για μένα για να πάρω κίνητρο. Ήξερα ότι δουλεύοντας σκληρά θα έρθει αυτό που ζητάω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με υποστηρίζουν σε κάθε κατάσταση. Σήμερα με αγκάλιασαν και με ήθελαν".

Για τον Μάνταλο και την καλή τους σχέση: "Είμαστε κοντινοί φίλιοι, έχουμε καλή σχέση. Είμαστε καλοί φίλοι, εγώ τον υποστηρίζω όπως και αυτός και είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ