CHAMPIONS LEAGUE

Σαχτάρ-Ρόμα

Σαχτάρ-Ρόμα
Μοντελα, Ρομα

Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Σαχτάρ στην Ουκρανία και θέλει ένα βαθμό για να πάρει την πρόκριση

Οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη και κόντρα στους Ρωμαίους παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, καθώς σε περίπτωση που δεν κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, μοναδική διέξοδος θα είναι η τρίτη θέση, που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA, για την οποία θα "μονομαχήσουν" την τελευταία αγωνιστική με τους "ερυθρόλευκους" στο "Καραϊσκάκη".

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαχτάρ ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρόμα. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, Τόμας Χούμπσμαν είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι ο Πολωνός μέσος, Μάριους Λεβαντόφσκι και ο Βραζιλιάνος μέσος, Ματουζάλεμ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος του χρόνου, λόγω προβλήματος στον μηρό.

Με προσοχή για τον βαθμό
Μπορεί η Ρόμα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (τρανή απόδειξη το 7-0 επί της Κατάνια την περασμένη Κυριακή) και πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δε θέλει από τους παίκτες να χαλαρώσουν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, τα προβλήματα έχουν μειωθεί σημαντικά για τον Σπαλέτι, ο οποίος έχει σχεδόν πλήρη σύνθεση στη διάθεσή του. Μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του αριστερού μπακ, Μαξ Τονέτο, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Μάρκο Κασέτι, που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Κριστιάν Πανούτσι να "μετακομίζει" στο αριστερό.

Πιθανές συνθέσεις
Σαχτάρ (4-4-2):
Σουστ, Σρνα (ή Σέφτσουκ), Τσιγκρίνσκι, Λεονάρντο, Ρατ, Φερναντίνιο, Τίμοστσουκ, Ντουλιάι, Ελάνο, Μπραντάο, Αγκαχόβα.

Ρόμα (4-2-3-1): Ντόνι, Κασέτι, Μεξές, Κίβου, Πανούτσι, Ντε Ρόσι, Πιζάρο, Ταντέι, Περότα, Μανσίνι, Τότι.

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ