ΟΦΗ

Σαχσανίδης: "Έπρεπε να περάσουμε"

Σαχσανίδης: "Έπρεπε να περάσουμε"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του εμφανίστηκε ο Φίλιππος Σαχσανίδης, τονίζοντας πως ο ΟΦΗ άξιζε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης τόνισε πως ο ΟΦΗ έκανε υπερπροσπάθεια στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας πορτιέρο, υπογράμμισε επίσης πως οι Κρητικοί άξιζαν να είναι στον τελικό και πως όλη η Ελλάδα δεν περίμενε τέτοια πορεία από τον ΟΦΗ.

"Σε όλο το ματς η ομάδα έκανε υπερπροσπάθεια, είχαμε και την κούραση από το Κυριακάτικο παιχνίδι και ήταν δύσκολα. Επίσης, ο αέρας στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε και ο Ολυμπιακός μας απείλησε με στημένα.

Παρόλα αυτά, πήγαμε καλά και σε αυτό το μέρος αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Που είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Γενικά, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήγαμε στον τελικό αφού εμείς έπρεπε να περάσουμε.

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν περίμενε την πορεία του ΟΦΗ. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε μέσα στη χρονιά παρά τα προβλήματα. Εμείς θέλαμε να πάμε τελικό, δεν τα καταφέραμε, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο", είπε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Τζόρντι Λόπεθ: "Βάλαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σε πολύ δύσκολη θέση, τους απειλήσαμε και τους πιέσαμε. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να περάσουμε στον τελικό. Έχουμε πλέον άλλα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε".

Για το αν θα μείνει στον ΟΦΗ: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, θα δούμε… Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ