ΟΦΗ

Σα Πίντο: "Δείξαμε υπομονή και ποιότητα"

Σα Πίντο: "Δείξαμε υπομονή και ποιότητα"
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό, στάθηκε στην σημασία της νίκης για τον ΟΦΗ, μίλησε για τα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του αλλά και την πίεση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος.

Ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό που τον ανέβασε στην 9η θέση στον βαθμολογικό πίνακα απομακρύνοντας τον από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των Κρητικών είχε κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη λήξη της αναμέτρησης και στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν λαλίστατος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

"Είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας. Είναι μια στιγμή σημαντική. Με ρωτάνε τι είναι πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο και αυτό που απαντάω είναι πως είναι δύσκολο να κερδίζεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα πιστεύοντας σε αυτή.

Υπομονή και ποιότητα που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια τα δείξαμε σήμερα. Δεν δεχθήκαμε γκολ που είναι πολύ καλό για την ομάδα. Είχαμε ένα αντίπαλο που είχε ένα καθαρό αμυντικό σύστημα.

Το γήπεδο ήταν ξερό και δεν μπορούσαμε να έχουμε την ταχύτητα που θέλαμε και όταν παίζεις σε οργανωμένες άμυνες τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι με μεγάλες μπαλιές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος άλλαξε συμπεριφορά, δοκίμασε να μας πιέσει για να σκοράρει. Είχανε λύσεις για να βάλουν στο παιχνίδι που εμείς δεν έχουμε. Είναι μια καλή ομάδα και οργανωμένη, που είναι στο δικό μας επίπεδο και είναι σημαντική αυτή η νίκη.

Η φρεσκάδα που είχε ο αντίπαλος στην επανάληψη και η πίεση που άσκησε μας οδήγησε να μην σκεφτόμαστε σωστά όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν λογικό να δεχθούμε αυτή την πίεση, παρόλα αυτά συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Συνεχίσαμε να μαχόμαστε οργανωμένα με ένα πνεύμα μεγάλης ομάδας που είναι και το πνεύμα που μ' αρέσει. Είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα".

Ερωτηθείς για το αν θα γίνουν μεταγραφές ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:
"Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτούς τους παίκτες και με αυτούς πορευόμαστε. Δίνουν το 100% και τους εμπιστευόμαστε. Στα τριάντα χρόνια που ασχολούμαι πιστεύω πως κανένας παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να παίζεις σωστά παρά τις όποιες αδυναμίες μπορείς να έχεις .

Ο Λαμπρόπουλος έπαιξε σήμερα, δεν είναι έτοιμος να παίξει περισσότερο από 20-25 λεπτά και περιμένουμε την εξέλιξη της πορείας αποθεραπείας του. Αυτό που λέω στους παίκτες είναι πως δεν πρέπει να βιαστούν. Υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.Αυτή τη στιγμή μέχρι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα αγωνιστούμε με τους παίκτες που έχουμε.

Ήδη έχουν αγωνιστεί παίκτες που δεν είχανε πάρει λεπτά όπως ο Μπανούσης και ο Κυζιρίδης. Υπάρχουν παίκτες από πίσω όπως ο Δαμιανάκης που δουλεύει σκληρά. Έχουμε παίκτες πρέπει όμως να ξέρουμε και να διαλέξουμε πότε θα μπουν στην ομάδα.

Δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα, ξέρω την κατάσταση τους και σέβομαι όλες τις γνώμες. Εγώ είμαι προπονητής εγώ παίρνω την απόφαση. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μην μου πείτε αν είμαι καλός ή κακός προπονητής αλλά να μην συγκεντρώνεστε στα λάθη. Δεν υπάρχει αλάνθαστος προπονητής".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ