ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα"

Ρουτζιέρης: "Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Παρά τις ελλείψεις ο Διαγόρας θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" Πέτρος Ρουτζιέρης

Παρά τις απουσίες ο Διαγόρας θα παραταχθεί στο γήπεδο του Ευόσμου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για το θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ.

Αυτό επεσήμανε και ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης, με δηλώσεις του, τονίζοντας πως έργο της ομάδας του θα είναι αρκετά δύσκολο.

" Θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας. Αντί να έχουμε πάρει έξι βαθμούς, έχουμε μόνο τον ένα κι αυτό είναι αρνητικό για μας. Έχουμε επίσης ελλείψεις και θα είναι στον αγώνα αυτό πολύ δύσκολο το έργο μας.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι καλή ομάδα και πιστεύω πώς αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα. Θέλει κι αυτός βαθμούς, οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω όμως πώς παρά τις ελλείψεις μας, μπορούμε να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει και να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα", είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Αγκιρίμπα και Γκούτμαν, προπονήθηκαν και πάλι κανονικά αλλά η συμμετοχή τους στην αποστολή και στον αγώνα της Κυριακής θα εξαρτηθεί από την προπόνηση του Σαββάτου. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Σαλαμαστράκης και Σπάρταλης και ο τραυματίας Προβατίδης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ