ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Πρώτα ο Παναιτωλικός"

Ρουτζιέρης: "Πρώτα ο Παναιτωλικός"
INTIME SPORTS

Στην ομάδα του Διαγόρα, δεν σκέφτονται την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα για την Football League

Ο Διαγόρας αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Αστέρα, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ τον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι το Κύπελλο, αλλά η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την επόμενη Τετάρτη για την Football League.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης με δηλώσεις του δεν θέλει να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του λέγοντας πώς: " Το Κύπελλο έπεται των δυο αγώνων του πρωταθλήματος. Εκεί έχουμε στρέψει το βλέμμα μας και πρώτα στο ματς με τον Παναιτωλικό".

Από εκεί και πέρα, διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους "κυανέρυθρους" στο βοηθητικό, αλλά η ισχυρή βροχόπτωση και ο κακός καιρός στην Ρόδο, έκανε τους παίκτες να μετακομίσουν στο γυμναστήριο όπου ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ενώ επέστρεψαν από τις διακοπές και οι παίκτες που έμειναν στην Αθήνα τις μέρες των Χριστουγέννων. Επέστρεψαν, δηλαδή, οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, Απόστολος Σκόνδρας, Φώτης Γεωργίου, Σάββας Εξουζίδης, Πέτρος Καμινιώτης, Νίκος Πλάτανος, Στάθης Προβατίδης, Χάρης Ταμπάσης, Νίκος Χατζόπουλος, Τάσος Χριστοφιλέας και Ζόζεφ Αγκιρίμπα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ