ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Ρουτζιέρης: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ζήτησε από τους παίκτες του Διαγόρα να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει να κάνει ο Διαγόρας, ο οποίος την Τετάρτη υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για την 16η αγωνιστική της Football League. Οι "κυανέρυθροι" γυμνάστηκαν την Δευτέρα το πρωί, με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Γκούτμαν, καθώς και ο Ζλάτκοβιτς προπονήθηκε κανονικά.

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης, μιλώντας στους παίκτες του κατά την διάρκεια της προπόνησης, ανέφερε πως: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με τον Παναιτωλικό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θέλουμε την νίκη και σε αυτό το παιχνίδι της έδρας μας, για να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων,

αλλά και να δείξουμε σε όλους, πώς δεν είναι τυχαίο το ότι βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας που θέλει σίγουρα μεγάλη προσοχή. Πιστεύω όμως πώς με το πρόσωπο των τελευταίων παιχνιδιών πού είχαμε πριν από την διακοπή, θα πάρουμε την νίκη".

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Διαγόρα θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης (11π.μ.) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ