ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Πάμε να κάνουμε το καθήκον μας"

Ρουτζιέρης: "Πάμε να κάνουμε το καθήκον μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο". Επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Ζλάτκοβιτς

Με μια προπόνηση ολοκληρώνει την Τρίτη ο Διαγόρας την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο". Στόχος της ομάδας του ”σμαραγδένιου” νησιού είναι η νίκη, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός του "γηραιού" Πέτρος Ρουτζιέρης.

" Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι τώρα, από την στιγμή που ανέλαβα προπονητής. Κι αυτό γιατί, η Καλλιθέα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν παύει να είναι δυνατή στην έδρα της και φυσικά καίγεται για βαθμούς.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει και πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Φτάνει όμως να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο, που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πάμε να κάνουμε το καθήκον μας, παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και παρουσιάζοντας την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουτζιέρης.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά οι "κυανέρυθροι" την Δευτέρα, παρά την δυνατή βροχή μπόρεσαν και προπονήθηκαν το μεσημέρι στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, δίνοντας βάρος στην τακτική.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ενόψει του ματς της Τετάρτης, θα περιμένει μέχρι την τελαυταία στιγμή τους Προβατίδη και Πουλόπουλο, ενώ θα έχει στην διάθεσή του, τον Ζλάτκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα εκτός θα είναι οι Γκούτμαν και Σαλαμαστράκης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ