ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιερης: "Κάναμε καλή προσπάθεια"

Ρουτζιερης: "Κάναμε καλή προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας φέτος έκανε μια αξιόλογη πορεία στην Football League και στο ματς με τα Τρίκαλα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά

Ένα παιχνίδι απομένει για να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Διαγόρα, αυτό κόντρα στα Τρίκαλα και ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά.

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αξίζει την ανταμοιβή από τους φιλάθλους της.

" Είναι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου αυτό με τα Τρίκαλα. Θέλουμε να κλείσουμε το φετινό πρωτάθλημα, με μια καλή εμφάνιση και νίκη. Ο κόσμος που θαρθει στο γήπεδο, θέλω να χειροκροτήσει τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν φέτος.

Δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι της εξόδου από τα πλέϊ οφ του Διαγόρα. Κάναμε καλή προσπάθεια, που σηκώνει ανταμοιβή κι όχι οτιδήποτε άλλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Από εκεί και πέρα, δεν επέστρεψαν στην Ρόδο με την υπόλοιπη αποστολή επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα. Ο λόγος για τους Φώτη Γεωργίου, Χάρη Ταμπάση, Νίκο Χατζόπουλο, Στάθη Προβατίδη, Νίκο Πλάτανο, Απόστολο Σκόνδρα και Τάσο Χριστοφιλέα.

Βέβαια, κανείς στην ομάδα δεν γνωρίζει ακόμη, αν θα επιστρέψουν στην Ρόδο για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ο τεχνικός της ομάδας του Διαγόρα πάντως, τους περιμένει για να κλείσει κατά το καλύτερο δυνατόν η σεζόν και στην συνέχεια να παρθούν από όλους αποφάσεις.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ