ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Έχουμε ανάγκη τη νίκη"

Ρουτζιέρης: "Έχουμε ανάγκη τη νίκη"
INTIME SPORTS

Επιτακτική είναι η νίκη για τον Διαγόρα στο ματς με την Καλλιθέα σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη. Ίωση ο Πουλόπουλος

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Διαγόρα στο κυριακάτικο ματς με την Καλλιθέα, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στις ομάδες των πλέϊ οφ.

Αυτό επεσήμανε και ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης με δηλώσεις του, ο οποίος πιστεύει πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το "τρίποντο".

" Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε οπωσδήποτε για να κρατηθούμε στην εξάδα και να βγούμε στα πλέϊ οφ για να τα δώσουμε όλα στο τέλος. Η Καλλιθέα μετά τα τελευταία γεγονότα με τα δελτία του Εθνικού και του Ιωνικού, ελπίζει πώς στο τέλος θα είναι θετικό το συνολικό αποτέλεσμα για κείνη.

Εμείς τώρα μετά την φυγή του Γκούτμαν, δεν έχουμε και το καλύτερο δυνατό κλίμα, καθώς εξακολουθούν να μας απασχολούν τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί. Πιστεύω ακράδαντα, πώς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που μας είναι απαραίτητοι για την συνέχεια. Τη νίκη στο αυριανό ματς την έχουμε ανάγκη", τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Σαλαμαστράκης άρχισε ατομικό πρόγραμμα, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει να αποθεραπευθεί και να αγωνισθεί κατά της Καλλιθέας, ενώ στην διάθεση του τεχνικού των "κυανέρυθρων" θα είναι ο Μπάρτος Ταραχούλσκι.

Απόντες από το ματς θα είναι οι Ζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και οι τιμωρημένοι Στάθης Προβατίδης, Πανορμίτης Καρπαθάκης. Ο Γιώργος Πουλόπουλος, προσβλήθηκε από την ίωση και θεωρήθηκε σωστό να προφυλαχθεί την Παρασκευή.

Στο περίμενε για... 75 ευρώ!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "12soccer.gr", οι άνθρωποι του Διαγόρα έχουν στο... περίμενε τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Σπάρταλη, για το ποσό των... 75 ευρώ!

Ο παίκτης για τον γύψο και την ακτινογραφία που χρειάστηκε μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενημερώθηκε από άνθρωπο της ΠΑΕ πως θα πρέπει να καταβάλει ο ίδιος τα έξοδα και στη συνέχεια να προσκομίσει τις αποδείξεις στα γραφεία της ομάδας για να πληρωθεί.

Ο Σπάρταλης το έπραξε και παρουσίασε τις αποδείξεις των εξόδων, 25 ευρώ και 50 ευρώ αντίστοιχα, για να λάβει την απάντηση πως δεν υπάρχουν για την ώρα διαθέσιμα 75 ευρώ και πως θα πρέπει να κάνει μερικές ημέρες υπομονή!

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ