ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Χρειαζόμαστε τη νίκη με Βέροια"

Ρουτζιέρης: "Χρειαζόμαστε τη νίκη με Βέροια"
INTIME SPORTS

Στην ζώνη των πλέι οφ θέλει να διατηρηθεί ο Διαγόρας και θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Βέροια.

Ο τεχνικός του Διαγόρα ζητάει από τους παίκτες του ολόκληρη την εβδομάδα σοβαρότητα και συγκέντρωση στον αγώνα και στον στόχο τους.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης χαρακτήρισε αναγκαία την κατάκτηση της νίκης μιλώντας για το ματς με την Βέροια: " Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε την νίκη. Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην ζώνη των πλέι οφ .Το ματς παρουσιάζει δυσκολίες. Εμείς έχουμε απουσίες και πάλι αλλά τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνισθούν θα κάνουν το καθήκον τους και πιστεύω πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Από τον αγώνα θα απουσιάσουν, ο Τόλης Σκόνδρας που είναι τραυματίας αλλά έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή από κίτρινες κάρτες στο σημερινό παιχνίδι, ο Στάθης Προβατίδης που εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ο Νίκος Πλάτανος, που ήδη έχει ενημερώσει τον προπονητή του να μην τον υπολογίζει μέχρι τέλους της περιόδου και ο γκολκίπερ Γιώργος Τύρελης, ο οποίος θα αγωνισθεί το πρωί με την ομάδα των Νέων.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ταμπάση, Χειμωνέττο, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττακης, Πεταυράκης, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ