ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρούντολφ: "Θέλουμε το Κύπελλο όσο το πρωτάθλημα"

Ρούντολφ: "Θέλουμε το Κύπελλο όσο το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ρούντολφ και Κουίνσι αναφέρθηκαν στην ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι και το κίνητρο τους. Πως σχολίασε την κατάστασή του ο Μαγυάρος.

Στην θέληση για νίκη που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι αναφέρθηκε τόσο ο Ρούντολφ Γκέργκελ όσο και ο Κουίνσι Οβόσου Αμπέγιε.

Στο τελευταίο ματς του 2011, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση επί του Αγροτικού Αστέρα και ο Ούγγρος επιθετικός αναφέρθηκε τόσο στο ματς του Ευόσμου όσο και στην δική του αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαγυάρος άσος:

"Ήταν δύσκολο να παίξουμε σ' αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, αλλά τελικά νικήσαμε και θα κάνουμε καλές γιορτές.

Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Θέλαμε το γκολ από την αρχή για να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Τελικά τα καταφέραμε" είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την προσωπική του κατάσταση:

"Έμεινα πολύ καιρός εκτός και είμαι χαρούμενος που επανέρχομαι. Σε κάθε ματς δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και σύντομα θα πιάσω υψηλά στάνταρ απόδοσης".

Τέλος ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στην ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι: " Εμείς βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και θέλουμε το Κύπελλο όσο το πρωτάθλημα".

Κουίνσι: "Είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο"

Έτοιμος να ανταποκριθεί κόντρα σε κάθε αντίπαλο είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κουίνσι έξω από τα αποδυτήρια του Ευόσμου, μετά την νίκη πρόκριση επί του Αγροτικού Αστέρα.

"Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για μία επαγγελματική ομάδα. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο και για κάθε γήπεδο. Παίξαμε εκτός έδρας, περιμέναμε έναν μαχητικό αντίπαλο και καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Εξάλλου ξέραμε ότι ήταν αγώνας Κυπέλλου και πολλοί από εμάς δεν έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοιο γήπεδο" είπε αρχικά ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός.

Για το κίνητρο του αντιπάλου, ο Κουίνσι ανέφερε: "Αυτά τα ματς ποτέ δεν είναι εύκολα. Ο αντίπαλος αντιμετωπίζει με δίψα τον Παναθηναϊκό και θέλει να τον αποκλείσει".

Τέλος και παρόλο που χρησιμοποιήθηκε περίπου πέντε λεπτά στο ματς, ο Γκανέζος τόνισε πως ο ίδιος και η ομάδα θα επωφεληθεί από την περίοδο των εορτών: "Θέλουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε ξεκούραστοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ