ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ρούνεϊ: "Ο Μέσι έχει λίγο περισσότερο ταλέντο από τον Ρονάλντο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ επιλέκτων παικτών για την Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ | 19 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ επιλέκτων παικτών για την Αλ Νασρ και την Αλ Χιλάλ | 19 Ιανουαρίου 2023 @2023 HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνει αναγνωρίζει τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, δίνοντας τη "ψήφο" του στο δίπολο Μέσι-Ρονάλντο στον Αργεντινό.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απάντησε στην κλασική ερώτηση όλων των ποδοσφαιρόφιλων "Μέσι ή Ρονάλντο", εκδηλώνοντας την προτίμησή του στον Αργεντινό.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Πορτογάλο σταρ, τόνισε ότι πρόκειται για τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Μέσι έχει περισσότερο ταλέντο.

"Νομίζω ο Μέσι. Απλώς πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Πάντα με πιάνουν πολύ όταν λέω Μέσι και μου λένε: "Πώς μπορείς να λές Μέσι; Ο Ρονάλντο είναι."

Καταλαβαίνω, ο κόσμος μπορεί να λέει Μέσι, μπορεί να λέει Ρονάλντο, μπορείτε να πείτε ένα από τους δύο. Είναι κι οι δύο απίστευτοι.

Νομίζω πως είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά για μένα ο Μέσι έχει λίγο περισσότερο ταλέντο, που μου αρέσει σε έναν παίκτη, οπότε αυτός είναι ο λόγος".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ