PREMIER LEAGUE

Ρούνεϊ: "Η Άρσεναλ έκανε καλές μεταγραφές για να κοντράρει την Σίτι για τον τίτλο"

Ο Ρούνεϊ σε συνέντευξη Τύπου
Ο Ρούνεϊ σε συνέντευξη Τύπου @ 2022 PATRICK SEMANSKY / AP IMAGES

Οι μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η Άρσεναλ είναι ικανές ώστε να κοντράρει επί ίσοις όροις την Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον παλαίμαχο Άγγλο φορ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε πέρυσι να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να εκτοπίσει από την κορυφή την Μάντσεστερ Σίτι (η οποία μάλιστα ολοκλήρωσε την σεζόν με τρεμπλ) όμως η δεύτερη θέση άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους των Λονδρέζων και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα μέσα από τις μεταγραφές.

Οι Ντέκλαν Ράις (από Γουέστ Χαμ), Κάι Χάβερτς (από Τσέλσι) και Γιούριεν Τίμπερ (από Άγιαξ) αποκτήθηκαν για να δώσουν ποιότητα και ισχύ στο σύνολο του Αρτέτα και έχουν καταφέρει να κλέψουν την παράσταση, αν αναλογιστεί κάποιος τα λόγια εκτίμησης του Γουέιν Ρούνεϊ για τους κανονιέρηδες.

"Η Άρσεναλ είχε φανταστική σεζόν, ήταν ένα τεράστιο βήμα για εκείνη. Τα νέα τους αποκτήματα είναι πραγματικά πολύ καλά ώστε να πάρουν ώθηση και να κοντράρουν την Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο", τόνισε ο νυν προπονητής της DC United, για να προσθέσει με νόημα:

"Θεωρώ πως η Λίβερπουλ θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η Τσέλσι θα είναι καλύτερη. Ελπίζω να είναι καλύτερη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, η Άρσεναλ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και θα είναι και φέτος ανταγωνιστικοί για τον τίτλο".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ