ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Επίσημα κανονιέρης ο Χάβερτς, ανακοινώθηκε το deal με την Τσέλσι

Άρσεναλ: Επίσημα κανονιέρης ο Χάβερτς, ανακοινώθηκε το deal με την Τσέλσι
PRINT SCREEN / ARSENAL _ TWITTER

Η μεγάλη μετακίνηση στο ποδοσφαιρικό Λονδίνο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τον Κάι Χάβερτς να αποχαιρετάει την Τσέλσι έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας και την Άρσεναλ να ανοίγει την αγκαλιά της και να τον υποδέχεται.

Η 28η Ιουνίου 2023 θα καταγραφεί στην ιστορία ως μία από τις ευτυχέστερες ημερομηνίες για τους οπαδούς της Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όχι μόνο νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι στο μεταξύ τους μπρα ντε φερ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις (έγινε αποδεκτή η δική της πρόταση από την Γουέστ Χαμ) αλλά λίγη ώρα αργότερα έκανε νέο "χτύπημα", ανακοινώνοντας την έλευση του Κάι Χάβερτς.

Ο 24χρονος Γερμανός διεθνής φορ είχε μία πολύ επιτυχημένη παρουσία στην συμπολίτισσά της, Τσέλσι, την τελευταία τριετία, με τους κανονιέρηδες να έρχονται σε συμφωνία μαζί του και να ανακοινώνουν το deal, με τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία διάρκειας πέντε ετών που θα φέρει στα ταμεία των μπλε το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ.

"Είναι κάτι το εκπληκτικό για μένα να γίνομαι μέλος ενός εκπληκτικού συλλόγου και να αποτελώ μέρος της οικογένειας της Άρσεναλ. Αυτός ο σύλλογος έχει τόσο μεγάλη ιστορία και ελπίζω να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Η νοοτροπία νικητή είναι πολύ ψηλά στην Άρσεναλ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τρόπαια και θα δώσω τα πάντα για αυτούς τους οπαδούς και αυτόν τον σύλλογο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κανονιέρηδων.

Σημειώνεται πως ο Χάβερτς άφησε την Τσέλσι έχοντας κατακτήσει το Champions League, το Ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τον Γερμανό στράικερ να έχει να επιδείξει 19 γκολ σε 91 συμμετοχές του στην Premier League και 32 γκολ σε 139 παρουσίες του με τη μπλε φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ