ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ρουμπιάλες μετά τον σάλο για το φιλί στην Ερμόσο: "Δεν ασχολούμαι με ηλίθιους, ήταν μία εκδήλωση στοργής"

Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο
Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο PRINT SCREEN

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, σχολίασε τον σάλο που προκάλεσε το φιλί του στην Τζένι Ερμόσο, τονίζοντας ότι ήταν εκδήλωση τρυφερότητας και στοργής, ενώ χαρακτήρισε "ηλίθιους" όσους έσπευσαν να το κρίνουν αρνητικά.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η χειρονομία του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο, αρχηγό της εθνικής Ισπανίας, την ώρα της απονομής των μεταλλίων μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Ο Ρουμπιάλες σχολίασε στο Radio Marca την έκταση που πήρε το περιστατικό, υποστηρίζοντας: "Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.

Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ' αυτό", ήταν το σχόλιό του.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως όταν η ίδια η Ισπανίδα ρωτήθηκε για το φιλί δήλωσε: "Ε... ναι, δεν μου άρεσε".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ