ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρουμπιάλες: Γκράφιτι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φιλί στην Ερμόσο, "θα το έκανε με τον Ινιέστα ή τον Καρβαχάλ;"

Γκράφιτι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο, "θα το έκανε με τον Ινιέστα ή τον Καρβαχάλ;"
Γκράφιτι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο, "θα το έκανε με τον Ινιέστα ή τον Καρβαχάλ;" PRINT SCREEN

Καλλιτέχνης έκανε γκράφιτι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία μετά το περιστατικό του τελικού στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ,Ρουμπιάλες να φιλάει στο στόμα την Ερμόσο.

Τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Λουίς Ρουμπιάλες ως έτοιμο να παραιτηθεί μετά τις πιέσεις που δέχθηκε ακόμα και από τον πρωθυπουργό, Πέδρο Σάντσες, ωστόσο ο ίδιος στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται. Πλήθος αθλητών κι αθλητριών στάθηκαν στο πλευρό της αρχηγού της "ρόχα", εκφράζοντας στα social media τη στήριξή τους.

Εν μέσω των εξελίξεων, ο καλλιτέχνης, Ντιέγκο Οτζέντα, δημιούργησε ένα γκράφιτι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Συγκεκριμένα στο γκράφιτι απεικονίζεται ο Ρουμπιάλες να φιλάει στο στόμα τον θρυλικό πυγμάχο, Μάικ Τάισον, δείχνοντας το πόσο παράταιρη θα φαινόταν αυτή η εικόνα.

Ο Οτζέντα ανήρτησε στο Instagram και φωτογραφία και video από το γκράφιτι.

"Πολλοί άνθρωποι απευθύνθηκαν σε εμένα, λέγοντάς μου ότι είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικές και συνηθισμένες αυτού του είδους οι συμπεριφορές στον χώρο εργασίας, σε περιβάλλοντα όπου η κατάχρηση εξουσίας καλύπτεται ως αθωότητα και παρεξήγηση. Σταματήστε τώρα", έγραψε ο καλλιτέχνης στο κάτω από το ποστ του στο Instagram.

"Θα το έκανε με τον Ινιέστα ή τον Καρβαχάλ;" πρόσθεσε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ