ΑΕΚ

Ρόβας: "Η ΑΕΚ δεν θέλει να χάνει με τίποτα"

Ρόβας: "Η ΑΕΚ δεν θέλει να χάνει με τίποτα"
INTIME SPORTS

Οι Βασίλης Ρόβας και Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησαν για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 15η αγωνιστική της Football League.

Στην αυταπάρνηση του ίδιου και των συμπαικτών του να ηττηθούν αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Για το πάθος μας. Ο κόουτς μας επισήμανε ότι θα είναι δυνατό, αργήσαμε να μπούμε στο πρώτο 20λεπτο. Παρασυρθήκαμε από το δυνατό παιχνίδι. μετά την αποβολή δείξαμε εγωισμό. Η ΑΕΚ δεν θέλει να χάνει με τίποτα. Η ΑΕΚ δεν έχασε με 9 παίκτες και είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα".

Τζανετόπουλος: "Παλέψαμε για τη νίκη"

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος ,σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε οι δύο αποβολές έκαναν δύσκολο το έργο των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι ωστόσο πάλεψαν μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "OTE TV":

"Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Το έργο μας έγινε δύσκολο με την πρώτη αποβολή, ακόμη πιο δύσκολο με τη δεύτερη, όμως συνεχίσαμε να παλεύουμε για τη νίκη. Θα μπορούσαμε και να χάσουμε το ματς, αλλά τα καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό".

Όσο για το αν η ομάδα σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο αμυντικός της ΑΕΚ, είπε: "Υπάρχει στη σκέψη μας, αλλά θα επικεντρωθούμε μετά το ματς με τα Χανιά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ