ΟΦΗ

Ρόβας: "Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα"

Ρόβας: "Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Ρόβας αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε για την εμφάνιση του ΟΦΗ, ο οποίος πήρε την ισοπαλία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό με 2-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Ο παίκτης των Κρητικών, Βασίλης Ρόβας μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

" Έχουμε ξεκινήσει την είσοδο μας στη σούπερ λιγκ πολύ δυναμικά. Κάναμε ακόμα μία καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα έχει δυναμικότητα, έχει παίκτες με προσωπικότητα και ελπίζω η συνέχεια να είναι καλή", τόνισε ο Ρόβας.

Καπάνταης: "Δεν το καταφέρνουν πολλές ομάδες..."

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Καπάνταης δήλωσε: " 'Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε ένα αποτέλεσμα που δεν το καταφέρνουν πολλές ομάδες. Την στιγμή που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ έπρεπε να βγούμε μπροστά και τα καταφέραμε".

Γεωργίου: "Όπλο το οικογενειακό κλίμα"

Από τη μεριά του ο σκόρερ Γιώργος Γεωργίου τόνισε: "Στο 46' δεχτήκαμε ένα γκολ και ήταν η κατάσταση πολύ δύσκολη. Είπαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε στο δεύτερο. Δεν το βάλαμε κάτω. Μειώσαμε και μετά από μια στημένη φάση ισοφαρίσαμε. Ήμουν και λίγο τυχερός, με πήγε η φάση και σκόραρε. Δύσκολα θα περάσει κάποια άλλη ομάδα από 'δω. Σήμερα χαιρόμαστε κι από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο ματς.

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Νομίζω ότι τα πάμε πολύ καλά ως τώρα. Θέλουμε να πετύχουμε όσο πιο νωρίς τον στόχο της παραμονής και μετά από εκεί ότι καλύτερα έρθει.

Το δυνατό στοιχείο της ομάδας είναι το οικογενειακό κλίμα. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος είμαστε ένα! Υπάρχουν προβλήματα, αλλά σιγά σιγά πιστεύω θα τα ξεπεράσουμε. Εννοώ οικονομικά, διότι αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και θα είμαστε όλοι μια χαρά".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ