EUROPA LEAGUE

Ρότζερς: "Η Νάπολι έχει παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί για το Europa League"

Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 11 Μαΐου 2021
Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 11 Μαΐου 2021 @2021 PETER POWELL/POOL VIA AP

Ο Μπρένταν Ρότζερς έπλεξε το εγκώμιο της Νάπολι λίγο πριν την αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον προπονητή της Λέστερ να δηλώνει χωρίς ενδοιασμούς πως η ομάδα του Κώστα Μανωλά είναι εκ των φαβορί για το τρόπαιο.

Το Λέστερ - Νάπολι θα μπορούσε κάλλιστα να διεξάγεται είτε την Τρίτη ή την Τετάρτη στο πλαίσιο του Champions League, όμως οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν το βράδυ της Πέμπτης (16/9, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και το σίγουρο είναι πως το ματς θα αποτελέσει κρας-τεστ για αμφότερες όσον αφορά στο τι μπορεί να περιμένουν τη φετινή σεζόν.

Ο Μπρένταν Ρότζερς φρόντισε μάλιστα να καταδείξει τη δυσκολία της αναμέτρησης για την ομάδα του, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (15/9).

"Η Νάπολι είναι μία ομάδα για το Champions League. Σίγουρα συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για το Europa. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό κλαμπ που τα 10 τελευταία χρόνια έχει κοντράρει πολλές από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο.

Ξέρουμε πως είναι επικίνδυνοι, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Έχουν παίκτες παγκοσμίου επιπέδου και θα είναι ένα ματς που θα προσφέρει συγκινήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρότζερς, για να προσθέσει:

"Ο Σπαλέτι είναι άξιος και έμπειρος τεχνικός. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε στόχο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε κάθε διοργάνωση. Ενισχυθηκάμε αρκετά το καλοκαίρι, θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε στόχο να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας στο Europa League".

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΣΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ