ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Φεύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες"

Ρότζερς: "Φεύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες"

Η συντριβή της Λίβερπουλ από τη Στόουκ σηματοδότησε την πια βαριά της ήττα μετά το 1963 και ο Μπρένταν Ρότζερς αφού έκανε λόγο για ταπείνωση παραδέχτηκε πως βρίσκεται πλέον κάτω από πίεση.

Xειρότερα αποχαιρετιστήρια ματς στο φινάλε μίας ένδοξης 18χρονης καριέρας με την κόκκινη φανέλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στους πιο τρομακτικούς εφιάλτες του ο Στίβεν Τζέραρντ.

Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο "Anfield" μπροστά στους δεκάδες χιλιάδες πιστούς τους όμως η Λίβερπουλ γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας ενώ την Κυριακή (24/5) βίωσε ένα από τα πιο αμήχανα 90λεπτα της καριέρας του.

Στο τελευταίο του ματς με τους "κόκκινους" απέναντι στη Στόουκ είδε την ομάδα του να δέχεται πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τη Στόουκ (μέσα σε διάστημα 23 λεπτών) ενώ στο δεύτερο ο ίδιος πέτυχε το γκολ της τιμής όμως λίγο αργότερα ο άλλοτε συμπαίκτης του Πίτερ Κράουτς διαμόρφωσε το τελικό 6-1!

Ρότζερς: "Φεύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες"

Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα για τη Λίβερπουλ από το 1963 (όταν και είχε ηττηθεί με 7-2 από την Τότεναμ) και η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο ήρωας του "Anfield" έχασε παιχνίδι με πάνω από τέσσερα γκολ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να εμφανίζεται μάλιστα απαρηγόρητος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

"Όλοι όσοι έχουμε σχέση με τη Λίβερπουλ αισθανόμαστε ντροπή για αυτό το αποτέλεσμα. Πέρυσι, όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά, είχαμε την υποστήριξη όλων, όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν βοηθάμε τους εαυτούς μας.

Οι οπαδοί δικαιούνται μία συγγνώμη. Ήταν θυμωμένοι στο ημίχρονο και με το δίκιο τους, επειδή η εμφάνισή μας ήταν απαίσια. Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι και φυσικά αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη ως προπονητής.

Ρότζερς: "Φεύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες"

Εάν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ θέλουν να φύγω, θα το κάνω", τόνισε ο περίλυπος Ρότζερς, για να προσθέσει: "Θα πρέπει να επιστρέψουμε με ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα ενόψει της νέας σεζόν.

Τερματίσαμε έκτοι στη φετινή σεζόν και αυτή είναι η θέση που αξίζαμε. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα την προσπάθεια για να επιστρέψουμε ψηλά".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ