ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ροτέν για Μέσι: "Γιουχάρετέ τον, μας κορόιδευε για δύο χρόνια"

Ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ
Ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, προέτρεψε τους Παριζιάνους να αποδοκιμάσουν τον Λιονέλ Μέσι εάν θεωρών ότι τους κορόιδεψε στην περίπτωση πάει στο Παρίσι με την Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ζερόμ Ροτέν ζήτησε από τους οπαδούς της Παρί να αποδοκιμάσουν τον Λιονέλ Μέσι εάν ταξιδέψει με την εθνική Αργεντινής το καλοκαίρι στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μιλώντας στην εκπομπή του Rothen s'enflamme, ο πρώην σταρ των Παριζιάνων είπε: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που δεν έδωσε.

Ως Γάλλος και Παριζιάνος να τον βλέπω να παρελαύνει με την Αργεντινή; Παιδιά, εάν υπάρχει η οποιαδήποτε συζήτηση ότι ο Μέσι μάς γέλασε για δυο χρόνια, αποδοκιμάστε τον.

Είπε ότι θα ήταν καταστροφή να ζήσει στο Παρίσι και ότι δεν έλαβε το καλωσόρισμα που πιστεύει ότι θα έπρεπε. Ανοησίες. Ήταν πάνω στον Πύργο του Άιφελ, όπως κι ο Νεϊμάρ.

Κάθε Γάλλος τού έδειχνε σεβασμό όταν ήρθε. Περιμέναμε ως αντάλλαγμα σεβασμό, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Όταν του είχε διακοπές, δεν έζησε ποτέ στο έπακρο το Παρίσι κι οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ σε αυτό που περιμέναμε από εκείνον.

Ακούσαμε ότι δεν πανηγυρίσαμε ανάλογα μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Γαλλία στον τελικό! Δεν πρέπει να περίμενε ότι θα του στρώσουμε το κόκκινο χαλί".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που ο Ροτέν επιτίθεται στον Αργεντινό όσο αγωνιζόταν στην Παρί ακόμη.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ