ΜΙΛΑΝ

"Ροσονέρι" καλούν Καναβάρο

"Ροσονέρι" καλούν Καναβάρο
καναβάρο

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την Μίλαν να επιθυμεί την απόκτηση του Φάμπιο Καναβάρο από την Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Μίλαν την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, φέρεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον ιταλικό σύλλογο.
Άλλωστε οι τραυματισμοί που έχουν πλήξει τους "ροσονέρι" στις συγκεκριμένες θέσεις τη φετινή σεζόν, όσο και ο υψηλός μέσος όρος ηλικίας των αμυντικών της, έχουν ελαχιστοποιήσει τις επιλογές και ουσιαστικά δέσει τα χέρια του Κάρλο Αντσελότι.

Με τον Αλεσάντρο Νέστα τραυματία από την αρχή της σεζόν, τον 40άρη πλέον Πάολο Μανλντίνι να χρειάζεται ανάσες, τον Τιάγκο Σίλβα (σ.σ. νέο μεταγραφικό απόκτημα) να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τρέχων πρωτάθλημα, τα βλέμματα στο στρατόπεδο της Μίλαν έχουν στραφεί στον άσο της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Φάμπιο Καναβάρο.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και την Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή, η Μίλαν φέρεται να ετοιμάζει πρόταση προκειμένου να τον ντύσει με τα χρώματα της ομάδας από τον Ιανουάριο, προσφέροντας ένα, όχι και τόσο υψηλό, ποσό στους "μερένγκες" για τον 35χρονο άσο.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ