ΙΣΠΑΝΙΑ

Ροσέλ: "Θα σκοτωθούμε στους δρόμους"

Ροσέλ: "Θα σκοτωθούμε στους δρόμους"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έτεινε χείρα φιλίας προς τη Ρεάλ λέγοντας: "Θα έχουμε νεκρούς αν δεν σταματήσει εδώ η κόντρα". Την ίδια ώρα ο Μουρίνιο εμφανίζεται χολωμένος με τον Κασίγιας!

Ο Νο 1 των Καταλανών πήρε μέρος τη Δευτέρα (22/8) σε ένα συνέδριο οπαδών των "μπλαουγκράνα" και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα, βλέποντας ότι όλη η ποδοσφαιρική Ισπανία συζητάει εδώ και λίγες ημέρες τα κακώς κείμενα που σημάδεψαν τον δεύτερο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στο "Καμπ Νόου".

"Μετά από τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας είναι καιρός να χαμηλώσουν οι τόνοι, διαφορετικά το πράγμα θα έχει άσχημη κατάληξη", τόνισε ο Ροσέλ και πρόσθεσε:

"Ή θα σταματήσουν και οι δύο πλευρές ή θα καταλήξουμε να σκοτωνόμαστε στη μέση ενός δρόμου".

Η αναφορά αυτή έγινε ουσιαστικά για την κοκκορομαχία που είχε ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Τίτο Βιλανόβα (βοηθός του Γουαρδιόλα) στις καθυστερήσεις του δεύτερου τελικού, με τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα να δικαιολογεί την επιλογή της ομάδας του να μην καταγγείλει τον Πορτογάλο (πήγω πισώπλατα και τράβηξε από το αυτί τον Βιλανόβα).

"Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Είναι πλέον στο χέρι των αρμόδιων οργάνων να αποφασίσουν αν θα δράσουν ή όχι.

Δεν είμαστε εμείς που θα ζητήσουμε να επιβληθούν κυρώσεις στον Μουρίνιο για την επίθεσή του στον Βιλανόβα. Ο Βιλανόβα είναι ο πρώτος που δεν επιθυμεί να έχει περαιτέρω προβλήματα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της παρουσίας του στο συνέδριο, ο Ροσέλ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι των διπλών αναμετρήσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, με την ατάκα του να είναι μνημειώδης:

"Ουσιαστικά ήταν σαν να πήραμε έναν τίτλο ερχόμενοι από τις παραλίες απέναντι σε μία ομάδα που είχε κάνει καλύτερη προετοιμασία από εμάς".

Δυσαρεστημένος με Κασίγιας ο Μουρίνιο

Την ώρα πάντως που ο Σάντρο Ροσέλ επιχειρεί να θάψει -έστω προσωρινά- το τσεκούρι του πολέμου, ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να κρατάει υψηλούς τόνους.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, ο "special one" είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον Ίκερ Κασίγιας για την κίνηση προ ημερών του δεύτερου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους Τσάβι και Πουγιόλ...

Ο αρχηγός των "μερένγκες" είχε αναζητήσει τους δύο συμπαίκτες του στην Εθνική Ισπανίας για να τους ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, με την κίνησή αυτή να επικροτείται από όλο τον ισπανικό Τύπο αλλά τον Μουρίνιο να την ερμηνεύει ως "προδοσία" από πλευράς του παίκτη του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον επίλογο του τελευταίου "Clasico"...

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ