ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ροντρίγκο: "Οι ρατσιστές γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες τα social μου"

Ο Ροντρίγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Κάντιθ
Ο Ροντρίγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Κάντιθ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ξέσπασε ο Ροντρίγκο για τα ρατσιστικά μηνύματα και σχόλια που λαμβάνει στους λογαριασμούς του στα social media λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι στο Βραζιλία - Αργεντινή.

Ο Ροντρίγκο επιτέθηκα με ανάρτηση στα social media στους ρατσιστές, υποστηρίζοντας ότι οι λογαριασμοί του έχουν γεμίσει με υβριστικά μηνύματα και σχόλια μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε ότι στον πρόσφατο αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή ο 22χρονος είχε έναν έντονο διάλογο με τον Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να "ζητά τον λόγο" από τον Βραζιλιάνο που χαρακτήρισε εκείνον και τους συμπαίκτες του δειλούς, όταν αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

"Οι ρατσιστές βρίσκονται πάντα σε δουλειά. Τα κοινωνικά μου δίκτυα γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες. Είναι εκεί για να το δουν όλοι!

Αν δεν κάνουμε αυτό που θέλουν, αν δεν συμπεριφερόμαστε όπως νομίζουν ότι πρέπει, αν φοράμε κάτι που τους ενοχλεί, αν δεν κατεβάζουμε το κεφάλι όταν μας επιτίθενται, αν καταλαμβάνουμε χώρους που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους, οι ρατσιστές αναλαμβάνουν δράση με την εγκληματική συμπεριφορά του.

Για κακή τους τύχη δεν θα σταματήσουμε".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ