VIRAL

Ρονάλντο: Υπάλληλος τράκαρε την Bugatti των 2 εκατ. ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω στην Bugatti του
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω στην Bugatti του INSTAGRAM

Υπάλληλος του Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγούσε την Bugatti Veyron αξίας 2 εκατ. ευρώ και 900 ίππων του Πορτογάλου σταρ, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σ' ένα σπίτι στη Μαγιόρκα.

Ένα άσχημο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο του Κριστιάνο Ρονάλντο και την πανάκριβη Bugatti του Πορτογάλου σταρ συνέβη τη Δευτέρα (20/6) στη Μαγιόρκα.

Όπως έκανε γνωστό το Periodico Mediterraneo, περίπου στις 11:00 ο υπάλληλος που οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του 37χρονου, συγκεκριμένα την Bugatti Veyron αξίας 2 εκατ. ευρώ και 900 ίππων, έπεσε στην είσοδο ενός εξοχικού σπιτιού στην πόλη Μπουνιόλ.

Η κατεστραμμένη είσοδος του σπιτιού που προσέκρουσε η Bugatti του Ρονάλντο
Η κατεστραμμένη είσοδος του σπιτιού που προσέκρουσε η Bugatti του Ρονάλντο


Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο σπίτι, ωστόσο στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε.

Η Bugatti του Ρονάλντο που έπεσε στο σπίτι στη Μαγιόρκα
Η Bugatti του Ρονάλντο που έπεσε στο σπίτι στη Μαγιόρκα


Η αγάπη του Ρονάλντο για τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι γνωστή. Μάλιστα, ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου έχει αρκετά εντυπωσιακά supercars και πολυτελή μοντέλα στο γκαράζ του, τα οποία η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, αποκάλυψε πρόσφατα μέσω της σειράς “Ι am Georgina” στο Netflix.

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ BUGATTI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ