ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Βρήκε δίχτυα με την Αλ Νασρ και έφτασε τα 350 εκτός έδρας γκολ στην καριέρα του

Ρονάλντο: Βρήκε δίχτυα με την Αλ Νασρ και έφτασε τα 350 εκτός έδρας γκολ στην καριέρα του
PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς της Αλ Νασρ στη φετινή Saudi League, με τον Πορτογάλο φορ να βρίσκει δίχτυα στο εκτός έδρας 3-1 επί της Αλ Γουέχντα και να πανηγυρίζει το Νο 350 εκτός έδρας γκολ στην καριέρα του.

Η Αλ Νασρ δεν σταματάει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ και το βράδυ του Σαββάτου (11/11) έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την κορυφή, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Αλ Γουέχντα με σκορ 3-1.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, με τον Τέλες να ανοίγει το σκορ στο 11' και τον Αλ Αμρί να γράφει το 2-0 στο 39, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τη σκυτάλη και να κάνει στο 49ο λεπτό το 3-0 με ιδιοφυές πλασέ, πριν μπει το γκολ του Ανσέλμο από πλευράς γηπεδούχων και διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στην αναμέτρηση.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο CR7 έφτασε τα 350 εκτός έδρας γκολ στην καριέρα του ενώ έχει συμμετοχή σε 1.100 γκολ, είτε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα είτε βγάζοντας ασίστ σε κάποιον συμπαίκτη του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ