SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Βγάζει στο σφυρί το αξίας 20 εκατ.ευρώ ιδιωτικό τζετ του

Ρονάλντο: Βγάζει στο σφυρί το αξίας 20 εκατ.ευρώ ιδιωτικό τζετ του
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει το πανάκριβο ιδιωτικό τζετ του, αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρει πως επιθυμία του CR7 είναι να αποκτήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο αεροπλάνο.

Το καλοκαίρι του 2022 φαντάζει ως η περίοδο των μεγάλων αλλαγών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από έναν μόλις χρόνο στη δεύτερη θητεία του στους κόκκινους διαβόλους, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Αναφερόμαστε στο δημοσίευμα της "ESDiario" για το πανάκριβο ιδιωτικό τζετ (στα 20 εκατομμύρια ευρώ η αξία του) με το οποίο ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Μαγιόρκα για να κάνει διακοπές με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα παιδιά του, με το ισπανικό μέσο να αναφέρει πως επιθυμία του CR7 είναι να το πουλήσει για να αποκτήσει ένα ακομα μεγαλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Όταν δεν το χρησιμοποιεί, ο Κριστιάνο το νοικιάζει έναντι ενός ποσού από 6 μέχρι 10 χιλιάδες ευρώ για κάθε ώρα πτήσης. Από τα χρήματα που θα βγάλει από την πώλησή του, ο Πορτογάλος σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει μέρος της αγοράς του νέου αεροσκάφους, αν και δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιο θα αγοράσει", τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως το "φτωχικό" ιδιωτικό τζετ που έχει από το 2015 στην κατοχή του ο 37χρονος άσος, χωράει μέχρι 10 επιβάτες, μπορεί να φτάσει τα 900 χιλιόμετρα ανά ώρα ενώ σαν και αυτό υπάρχουν μόλις 250 τέτοια μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον διαθέτει wi-fi και είναι εξοπλισμένο με κρεβάτι και συσκευές κουζίνας.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ