ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το VIDEO με τη στιγμή που ο Πορτογάλος αρνείται να μπει ως αλλαγή κι η αποχώρηση του

Η άρνηση του Ρονάλντο στον Τεν Χαχ στο ματς Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
Η άρνηση του Ρονάλντο στον Τεν Χαχ στο ματς Γιουνάιτεντ - Τότεναμ PRINT SCREEN

Ένα VIDEO με την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Έρικ Τεν Χαχ να περάσει ως αλλαγή στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ κυκλοφόρησε στα social media με τον Πορτογάλο να κάνει χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι και εν συνεχεία να αποχωρεί για τα αποδυτήρια.

Ένα νέο βίντεο από τα όσα έγιναν στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την Premier League ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έρικ Τεν Χαχ ήρθε στη δημοσιότητα.

Να θυμίσουμε τότε πως ο Πορτογάλος σταρ είχε αρνηθεί να μπει στο ματς στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μάλιστα έφυγε μόνος του στα αποδυτήρια λίγο πριν λήξει το παιχνίδι.

Αυτό είχε φέρει την τιμωρία του Ρονάλντο από τις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ και δη από το ματς με την Τσέλσι με τον Πορτογάλο να επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη (25/10).

Τι είχε συμβεί όμως ανάμεσα στον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" και τον Πορτογάλο επιθετικό. Ο Ολλανδός προπονητής σύμφωνα με το ηλικό που ήρθε στην επιφάνεια ζήτησε από τον Ρονάλντο να σηκωθεί για να περάσει ως αλλαγή λίγο μετά το 85' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ με τον διεθνή σταρ να του κάνει νόημα με το χέρι πως δεν πρόκειται να μπει στο ματς.

Ο Πορτογάλος εν συνεχεία έφυγε από τη θέση του κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ έδωσε το χέρι του στους Σάντσο και Καζεμίρο που έγιναν αλλαγή στο 87' και δευτερόλεπτα αργότερα κινήθηκε μόνος του προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ