ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ για Ρονάλντο: "Ήταν η δεύτερη φορά και υπάρχουν συνέπειες, παραμένει μέλος της ομάδας"

Τεν Χαχ για Ρονάλντο: "Ήταν η δεύτερη φορά και υπάρχουν συνέπειες, παραμένει μέλος της ομάδας"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι το Σάββατο (22/10) αναλώθηκε περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την "τιμωρία" του παρά το ματς με τους μπλε και ο Ολλανδός τεχνικός είχε αρκετά να πει για τον Πορτογάλο σταρ.

Η συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι το Σάββατο (22/10) αναλώθηκε περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την "τιμωρία" του παρά το ματς με τους μπλε και ο Ολλανδός τεχνικός είχε αρκετά να πει για τον Πορτογάλο σταρ.

Σημείωσε όμως πως ο Ρονάλντο είναι εκτός μόνο για το ματς με την Τσέλσι και από εκεί και πέρα υπολογίζεται κανονικά καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε: "παραμένει σημαντικό κομμάτι της ομάδας".

Γεια σου Έρικ, διαβάσαμε την ανακοίνωση από τον σύλλογο για τον Ρονάλντο. Μπορείς να μας μεταφέρεις τι ειπώθηκε στη συνάντηση σας και πως θα αναμένεις να εξελιχθεί το συγκεκριμένο θέμα;

"Ότι ειπώθηκε στην κουβέντα μας είναι μεταξύ εμένα και του Κριστιάνο. Νομίζω ότι η δήλωση είναι επίσης σαφής".

Πιστεύετε ότι θα μπορέσει να παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον;

"Ναί. Είναι και αυτό στη δήλωση. Παραμένει σημαντικό κομμάτι της ομάδας".

Έρικ, αρνήθηκε να μπει στο γήπεδο το βράδυ της Τετάρτης;

"Ναί."

Στην αρχή της σεζόν αντιδράσατε σε ένα γεγονός εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο, δηλώνοντας ότι οι παίκτες έπρεπε να μείνουν και να στηρίξουν την ομάδα τους. Πριν από δύο εβδομάδες, στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, είπατε ότι ο Ρονάλντο ήταν διαφορετικός και όλοι ήξεραν ότι ήταν διαφορετικός. Πώς διαχειρίζεστε αυτή την κατάσταση;

"Πώς το κάναμε. Είμαι ο προπονητής. Είμαι υπεύθυνος για την κουλτούρα και πρέπει να θέσω πρότυπα και αξίες και πρέπει να τα ελέγχω. Είμαστε σε μια ομάδα και σε μια ομάδα έχουμε πρότυπα και αξίες και πρέπει να το ελέγξουμε. Έτσι μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο είπα ότι δεν ήταν αποδεκτό, αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Αυτό ήταν για όλους. Έτσι, όταν είναι η δεύτερη φορά, αυτό θα έχει συνέπειες, και αυτό κάναμε. Δεν θα τον έχουμε αύριο και αυτό είναι μια έλλειψη για εμάς και την ομάδα. Είναι μια απώλεια, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό για τη νοοτροπία του ομίλου, και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Τσέλσι και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Τι ελπίζετε ότι θα πετύχει η απομάκρυνσή του από την ομάδα;

"Πιστεύω ότι θα έχει μια αντανάκλαση, για εκείνον, αλλά και για όλους τους άλλους. Έδωσα μια προειδοποίηση στην αρχή της σεζόν και την επόμενη φορά πρέπει έχει συνέπεια αυτό που κάνει, διαφορετικά όταν ζείτε μαζί, όταν παίζετε μαζί -και το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα- πρέπει να έχουμε ορισμένα πρότυπα. Και πρέπει να το ελέγξω".

Πόσο απογοητευτικό είναι, γιατί θα έπρεπε να μιλάμε για την ευκαιρία της ομάδας να μπει στην πρώτη τετράδα και εμείς ρωτάμε για τον Κριστιάνο. Πόσο απογοητευτικό είναι αυτό;

"Καταλαβαίνω, υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Αλλά ταυτόχρονα είναι και για την Τσέλσι. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι να παίξουμε, οπότε όλη μου η εστίαση είναι σε εκείνο το παιχνίδι, όλη η εστίαση από το τιμ είναι σε εκείνο το παιχνίδι και όλη η εστίαση από τους παίκτες είναι στο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, οπότε χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να παίξουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Το βρίσκετε τόσο δύσκολο, δυσκολεύονται οι παίκτες να επικεντρωθούν όταν όλα αυτά συμβαίνουν στα άκρα;

"Νομίζω ότι είναι μέρος, όταν παίζεις στο κορυφαίο ποδόσφαιρο, ότι μερικές φορές υπάρχουν φήμες, υπάρχει θόρυβος και δεν πρέπει να εκτρέπεσαι. Πρέπει να επικεντρωθείς στη δουλειά και αυτό είναι η απόδοση μας αύριο".

Μέχρι στιγμής, τα καλύτερα αποτελέσματά σου απέναντι σε μεγάλες ομάδες έχουν έρθει στο Old Trafford. Πόσο έτοιμη πιστεύεις ότι είναι η ομάδα σου να παίξει με αυτόν τον τρόπο και σε κάποιο επίπεδο απόδοσης εκτός έδρας;

"Για μένα δεν είναι ποτέ θέμα, εκτός έδρας ή εντός, γιατί το γήπεδο είναι ακόμη μεγάλο. Και εκτός έδρας έχουμε πάντα μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Νιώθουμε δυνατοί και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι αύριο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ