ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Πορτογάλου - ένα σαουδαραβικό ξενοδοχείο στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Μαδρίτη | 14 Αυγούστου 2019
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Μαδρίτη | 14 Αυγούστου 2019 @2019 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκιες και η σύντροφός του, μας δείχνει την πρόοδο του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από βασιλιάς του ποδοσφαίρου, επιθυμεί να φτάσει στη κορυφή και με τις επιχειρήσεις του. Δεν σταματάει με τίποτα, στόχος του είναι να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε όλους του τομείς.

Τελευταίο του επιχειρηματικό εγχείρημα, με συνοδοιπόρο τη Χεορχίνα, είναι ένα ξενοδοχείο στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει μια αποστολή για την κατασκευή μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής επιχείρησης στη δυτική ακτή της Σαουδικής Αραβίας, όπου πλέον νιώθουν σαν σπίτι τους.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ ανήρτησε ένα video στο Instagram με τα έργα που γίνονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά το όραμά τους,

Το μοντέλο έγραψε πάνω στο στόρι της "Χτίζοντας έναν νέο παράδεισο", κάνοντας tag τον Ρονάλντο, ο οποίος κάνει και μερικές σύντομες εμφανίσεις στο βίντεο.

Η εταιρεία, με ονομασία "Visit Red Sea", βρίσκεται μεταξύ Umluj και Alwajh και υπόσχεται "εξαιρετική ζωή" ανάμεσα σε "γαλαζοπράσινα νερά που κατακλύζουν τις αισθήσεις σας".

Η σελίδα τους στα social media διαφημίζει επίσης μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει στη δυτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης, όπως windsurfing, καγιάκ και καταδύσεις.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ