ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το δαχτυλίδι που φοράει, το ποσό που κόστισε και ο λόγος που δεν το αποχωρίζεται

Ρονάλντο: Το δαχτυλίδι που φοράει, το ποσό που κόστισε και ο λόγος που δεν το αποχωρίζεται
INSTAGRAM /@CRISTIANO

Το δαχτυλίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο λόγος που δεν το βγάζει από πάνω του και το ποσό που κοστίζει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήρτησε μία φωτογραφία να γυμνάζεται μαζί με το γιο του. Στο στιγμιότυπο οι θαυμαστές του πέρα από τα βαμμένα νύχια του Πορτογάλου σταρ εντόπισαν και ένα δαχτυλίδι στο χέρι του.

Το δαχτυλίδι αυτό δεν αποτελεί απλώς ένα κόσμημα. Πρόκειται για ένα έξυπνο δαχτυλίδι γυμναστικής, κατασκευασμένο από τη φινλανδική εταιρεία "Oura Health Oy".

Σχεδιασμένο για να παρακολουθεί μια σειρά από μετρήσεις υγείας. Είναι ένα κατάλληλο αξεσουάρ για τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Το δαχτυλίδι παρακολουθεί τις ώρες του ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος και την κίνηση, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της υγείας του χρήστη.

Το δαχτυλίδι με τις εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας του, περικλείει τη φιλοσοφία του επιθετικού της Αλ Νασρ για την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Παρακολουθώντας ζωτικές μετρήσεις υγείας, το δαχτυλίδι βοηθά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης, της αποκατάστασης και του ύπνου.

Είναι ένα τέλειο εργαλείο στο οπλοστάσιο ενός αθλητή με υψηλές επιδόσεις όπως ο Ρονάλντο με την τιμή του να ανέρχεται στο ύψος των 321 ευρώ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ