CHAMPIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Θέλω τελικό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα"

Ο Ρονάλντο δεν έκρυψε πως θα ήθελε να δει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League. Διαβάστε ποια θα υποστήριζε, τι πιστεύει για την Μπάγερν Μονάχου και τι απαντάει στο δίλημμα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι.

Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται τον δικό του τελικό στο Champions League και για τον Ρονάλντο αυτός απαρτίζεται από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε πως θα ήθελε οι δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες να μονομαχήσουν για τον τίτλο, ενώ δεν έκρυψε και την προτίμησή του παρόλο που έχει αγωνιστεί και στις δύο.

"Φαντάζομαι έναν τελικό Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Θα ήμουν με τη Ρεάλ", είπε αρχικά.

Ακόμη, για την Μπάγερν Μονάχου σχολίασε: "Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποδείξει πως είναι μία εξαιρετική ομάδα. Είναι πολύ δυνατοί. Έχουν την ίδια δυναμική με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα".

Τέλος, στο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε: "Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί. Είναι ανώτεροι όλων, όμως κατά τη γνώμη μου ο Μέσι είναι λίγο καλύτερος. Πρέπει να είναι απογοητευτικό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι τόσο καλός και να έχει πέσει πάνω στον Μέσι, ο οποίος παίρνει κάθε χρόνο τη Χρυσή Μπάλα. Στις μέρες μου υπήρχαν περισσότερες μάχες, μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Είχαμε τους Ζιντάν, Ριβάλντο, Ροναλντίνιο, Φίγκο, ενώ υπήρχαν και οι Όουεν ή Καναβάρο που το πήραν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ