ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Συγγνώμη για το ξέσπασμά μου, προσκαλώ τον οπαδό της Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη πράξη του να πετάξει στο έδαφος το κινητό οπαδού της Έβερτον και προκειμένου να επανορθώσει τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάξει στο έδαφος το κινητό ενός οπαδού της Έβερτον μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γκούντισον Παρκ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ μέσα σε λίγη ώρα το Video έγινε viral στα social media.

Ο Πορτογάλος σταρ μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απολογήθηκε για την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη, ενώ για να επανορθώσει προσκάλεσε τον οπαδό των "ζαχαρωτών" στο Ολντ Τράφορντ.

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair-play και ευγενής άμιλλα", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ρονάλντο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ