ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Στο μέλλον θα ήθελα να αγοράσω μία ομάδα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2022 ABBIE PARR/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε κάποια από τα μελλοντικά του πλάνα και μεταξύ άλλων εξέφρασε για πρώτη φορά την επιθυμία του να αγοράσει μία ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί μετά, αν ο Πορτογάλος σταρ σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ακόμα όμως, κι αν συμβεί το πρώτο ενδεχόμενο ο Ρονάλντο δεν σκέφτεται να αποχαιρετήσει οριστικά το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, μιλώντας σε μία εκδήλωση, που παρευρέθηκε, αποκάλυψε ότι μία από τις σκέψεις του για το μέλλον είναι να αποκτήσει έναν σύλλογο.

"Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω", είπε ο CR7 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας:

"Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ.

Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου.

Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ