ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: "Όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα είναι δυνατά"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στο "Στάμφορντ Μπριτζ" παίρνοντας το 1-1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας της σεζόν για την επίτευξη των στόχων της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε την απόλυτη ψυχρολουσία όταν πληροφορήθηκε πως δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Μάικλ Κάρικ για το αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τσέλσι και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 64ο λεπτό για να μπει ως αλλαγή (1-1 το τελικό αποτέλεσμα), όμως αυτό δεν τον πτόησε.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του μεγάλου ματς, που βρήκε τους κόκκινους διαβόλους να μη χάνουν ούτε στο δεύτερο παιχνίδι τους με τον Κάρικ στο ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή (νίκησαν 2-0 την Βιγιαρεάλ στο "Θεράμικα" στο ντεμπούτο του), θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και να δώσει σύνθημα αντεπίθεσης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

"Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος", έγραψε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ στο περιθώριο της αναμέτρησης του Στάμφορντ Μπριτζ για την 13η αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ