ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία του δίνει 250 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ AP IMAGES

Σύμφωνα με το πορτογαλικό CCN, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δεχθεί από ομάδα στη Σαουδική Αραβία μία μυθική πρόταση για δύο χρόνια, η οποία θα του αποφέρει συνολικά 250 εκατ. ευρώ.

Τη στιγμή που τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, Τσέλσι, Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται να έχουν κλείσει την πόρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με συγκλονιστική πρόταση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά TVI και CNN υπάρχει σύλλογος από τη χώρα της Μέσης Ανατολής που θέλει να κάνει δικό της τον Πορτογάλο σταρ, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα.

Συγκεκριμένα η "μυθική" πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα στον 37χρονο είναι για δύο χρόνια και η οποία θα του αποφέρει 250 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι "κόκκινοι διάβολοι" θα κερδίσουν 30 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

Όμως, δημοσίευμα της Record υποστηρίζει ότι ο σταρ των "κόκκινων διαβόλων" αρνήθηκε την προσφορά.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ