ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Οι λόγοι που είναι δύσκολο να φύγει από τη Γιουβέντους

Ο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League
Ο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League © 2021 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, με τον χρόνο και τις μεταγραφικές συνθήκες να μην λειτουργούν υπέρ του.

Ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στενεύουν και η κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει.

Η αδυναμία της Γιουβέντους να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους "8" του Champions League, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ίντερ δημιούργησαν ένα κλίμα δυσαρέσκειας στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος φαινόταν να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Τορίνο, παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Από την άλλη, η Βέκια Σινιόρα, διανύει όπως και πολλοί άλλοι σύλλογοι, μία δύσκολη περίοδο όσον αφορά στα οικονομικά του συλλόγου. Η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε προβλήματα και μία ενδεχόμενη πώληση του 36χρονου φορ θα μπορούσε να δώσει λύσεις και "ανάσα".

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν Ρονάλντο και Γιουβέντους είναι "αναγκασμένοι" να πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν. Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι ο Πορτογάλος προσέγγισε τη Ρεάλ για να επιστρέψει στη Μαδρίτη, η διοίκηση των μερένγκες απέρριψε την πρόταση, αφού ο πρώτος στόχων των Μαδριλένων παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Στη συνέχεια, η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελούσε μία ακόμη επιλογή για τον 36χρονο, η οποία όπως είναι πλέον αδύνατο να ευδοκιμήσει. Η απόφασή του Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στο Παρίσι ήταν κι αυτή που έκλεισε την πόρτα στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Πορτογάλου.

Την ίδια στιγμή, το σενάριο για τον Ρονάλντο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται επίσης, πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές γράφτηκαν δημοσιεύματα για την επιστροφή του στο "Ολντ Τράφορντ", όπου και πραγματοποίησε μια εκπληκτική περίοδο την εξαετία 2003/09.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι όμως, είναι επικεντρωμένοι κυρίως στην ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Όσο πολύτιμος βέβαια, κι αν είναι ο Πορτογάλος για τους "μπιανκονέρι", γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποχώρησή του θα φέρει στον σύλλογο ένα σημαντικό ποσό που θα συμβάλει στο "rebuild" που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στο οποίο και συμπεριλαμβάνονται οι υπογραφές των Μανουέλ Λοκατέλι και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ωστόσο, η έλλειψη προσφορών από άλλους συλλόγους αυτόματα σημαίνει πως οι προσπάθειές τους να δώσουν τέλος στη συνεργασία τους με τον Ρονάλντο αποδεικνύονται δύσκολες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ