ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Ο Μπέλιγχαμ θυμίζει λίγο τον Ζιντάν, ο Εμπαπέ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ"

Ρονάλντο: "Ο Μπέλιγχαμ θυμίζει λίγο τον Ζιντάν, ο Εμπαπέ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ"
@2018 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το άλλοτε "φαινόμενο" των γηπέδων, Ρονάλντο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μέχρι τώρα παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην Ρεάλ ενώ αναφέρθηκε στο όφελος που θα έχει για τον Κιλιάν Εμπαπέ η επικείμενη μετακίνησή του στους μερένγκες.

Ο Ρονάλντο κατέχει αναμφίβολα μία περίοπτη θέση όσον αφορά στους φορ που άφησαν εποχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Βραζιιάνο να παίρνει δικαίως το προσωνύμιο "φαινόμενο" έχοντας επιδείξει μία αξιοζήλευτη καριέρα σε τοπ συλλόγους, μεταξύ των οποίων τις Ίντερ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Στην τελευταία πέρασε πέντε χρόνια από την καριέρα του (2002-2007) και ήταν μέλος των περίφημων γκαλάκτικος που έφτιαξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην πρώτη θητεία του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τον Ρονάλντο να μοιράζεται μεταξύ άλλων τα ίδια αποδυτήρια με τους Ζιντάν, Φίγκο, Μπέκαμ και Ραούλ.

Όπως είναι λογικό, κάθε άποψη που διατυπώνει αναφορικά με τους Μαδριλένους έχει βαρύνουσα άποψη και το ίδιο ισχύει για τα όσα κατέθεσε σε συνέντευξή του στην "Daily Mail", με τον 47χρονο παλαίμαχο άσο να πλέκει το εγκώμιο του νέου ηγέτη της Ρεάλ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, και να μην κρύβει την ανυπομονησία του για να δει και τον Κιλιάν Εμπαπέ να μεγαλουργεί με τα λευκά.

"Είχα δει μερικά ματς στο Μπερναμπέου και αδημονούσα να δω τον Μπέλιγχαμ. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, λατρεύω να τον βλέπω να παίζει.

Όσον αφορά στον Εμπαπέ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει επίσημο για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, ωστόσο όλοι είναι ενθουσιασμένοι στην Μαδρίτη για τον Κιλιάν.

Νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο αν ενταχθεί στην Ρεάλ. Νομίζω πως θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ", τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του, και πρόσθεσε:

"Ελπίζω να δούμε πολλούς καλούς παίκτες μαζεμένους σε αυτή την ομάδα. Εάν καταλήξουν όλοι στην Ρεάλ (Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ, Χάλαντ) θα μου θυμήσει τους Γκαλάκτικος της δικής μου εποχής αν και νομίζω πως ο Χάλαντ είναι ευτυχισμένος στην Σίτι αυτή τη στιγμή".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ