ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Ο λόγος που μετέφερε τα αυτοκίνητά του δεν ήταν επειδή αποφάσισε να φύγει από τη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Πόρτο στο Champions League @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετέφερε τα επτά υπερπολυτελή αυτοκίνητά του από το Τορίνο, πυροδότησε σενάρια για το μέλλον του, αλλά στην Ιταλία αναφέρουν πως δεν το έκανε γι' αυτό το λόγο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν με τα 29 γκολ που έχει πετύχει στην Serie A, όμως είναι αβέβαιο το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Γιουβέντους. Ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο σε περίπτωση που η ομάδα του Πίρλο δεν βγει στο νέο Champions League είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναινετικό διαζύγιο.

Το όργιο φημών για το μέλλον πυροδότησε και ένα ακόμη συμβάν που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η ιταλική ιστοσελίδα "Persemprecalcio.it", καθώς δημοσίευσε video από "νυχτερινή επιχείρηση" που στήθηκε στο Τορίνο και δείχνει γνωστή μεταφορική εταιρία με έδρα την Λισσαβώνα να "σηκώνει" τα επτά υπερπολυτελή αμάξια του και να τα παίρνει μακριά από το Τορίνο.

Εντούτοις, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" δεν ισχύει αυτό, αναφέροντας πως συνηθίζει στο τέλος κάθε σεζόν να μεταφέρει τα αυτοκίνητα πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές του διακοπές, κάτι που δεν έκανε πέρυσι λόγω της πανδημίας. Άλλο δημοσίευμα έκανε λόγο για μεταφορά τους για σέρβις και σε καμία περίπτωση επειδή το πήρε απόφαση να αποχωρήσει.

Μένει να δούμε αν μετά τα αμάξια, ήρθε η ώρα και για τον ίδιο να μαζεύει σιγά σιγά τα πράγματά του από το Πιεμόντε για να τραβήξει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. Προς το παρόν, είναι παίκτης της "Βέκια Σινιόρα".

@ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ