ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ιρανός δικηγόρος ζητά να μαστιγωθεί ο CR7 99 φορές γιατί αγκάλιασε και φίλησε γυναίκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρανή δημοσιογράφο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρανή δημοσιογράφο PRINT SCREEN

Ιρανός δικηγόρος ζήτησε μέσω VIDEO να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 99 μαστιγώματα, γιατί αγκάλιασε και φίλησε Ιρανή γυναίκα. Πρόκειται για την Ιρανή ζωγράφο, Φατίμα, που αντιμετωπίζει κινητά προβλήματα.

Την υποδειγματική τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο με 99 μαστιγώματα απαίτησε Ιρανός δικηγόρος μέσω VIDEO. Ο λόγος που ζήτησε να τιμωρηθεί ο Πορτογάλος σταρ εάν ξαναπάει ποτέ στο Ιράν είναι διότι αγκάλιασε και φίλησε Ιρανή γυναίκα.

Στο πλαίσιο του Champions League της Ασίας, η Αλ Νασρ ταξίδεψε στις 28 Σεπτεμβρίου στην Τεχεράνη για τον αγώνα με την Περσέπολις. Εκεί ο Ρονάλντο συναντήθηκε με την Ιρανή ζωγράφο με αναπηρία, τη Φατίμα.

Αφού της χάρισε τη φανέλα του και φωτογραφήθηκαν, ο 38χρονος την αγκάλιασε και τη φίλησε στο μάγουλο, με την Αλ Νασρ να ποστάρει στα social media το σχετικό στιγμιότυπο.

Πολλά Μέσα μετέφεραν ότι έχει καταδικαστεί, κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει υπάρξει καμία καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο του Ιράν κατά του Ρονάλντο για το αδίκημα της μοιχείας, ενώ το άρθρο του ποινικού κώδικα στο οποίο έγινε επίκληση δεν προβλέπει περιπτώσεις μοιχείας, αλλά δημόσιας ηθικής.

Η Φατίμα Χαμάνι δεν κατηγόρησε για κάποιο αδίκημα τον ποδοσφαιριστή κι ο ίδιος είχε γίνει δεκτός στο Ιράν με ιδιαίτερη θέρμη.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ