ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ δεν μπορεί να τον δηλώσει στο πρωτάθλημα αν δεν διώξει έναν από τους ξένους που έχει

Ο Ρονάλντο κατά την παρουσίαση του από την Αλ Νασρ | 3 Ιανουαρίου 2022
Ο Ρονάλντο κατά την παρουσίαση του από την Αλ Νασρ | 3 Ιανουαρίου 2022 © 2023 AP PHOTO/AMR NABIL

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει δηλωθεί ακόμα από την Αλ Νασρ στη λίστα της για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος καθώς ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να διώξει έναν από τους οκτώ ξένους που έχει ώστε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Πορτογάλος σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη Σαουδική Αραβία αλλά ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Και το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την αγγλική ομοσπονδία και αν θα μπορέσει να παίξει αλλά και με το γεγονός πως ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας ακόμα δεν τον έχει δηλώσει στη λίστα της για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος που έχει συμβεί αυτό είναι επειδή η Αλ Νασρ έχει ήδη οκτώ ξένους στο ρόστερ της, όσους δηλαδή επιτρέπονται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας, και ο Ρονάλντο είναι ο ένατος.

Άρα για να μπορέσει να δηλώθεί θα πρέπει είτε να αποχωρήσει με μεταγραφή κάποιος, είτε να λυθεί το συμβόλαιο ενός εκ των κάτωθι ποδοσφαιριστών Οσπίνα (Κολομβία), Γκονζάλες (Ισπανία), Κονάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Λουίς Γκουστάβο (Βραζιλία), Ταλίσκα (Βραζιλία), Πίτι Μαρτίνες (Αργεντινή), Μασαρίποβ (Ουζμπεκιστάν), Αμπουμπακάρ (Καμερούν).

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ