ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για την απουσία του από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Κυριακή ο βασιλιάς παίζει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε στο instagram με ένα περίεργο μήνυμα την είδηση ότι απουσιάζει από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό με την Ατλέτικο στη Νορβηγία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσιάζει από την 21μελή αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ένας λογαριασμός στο Instagram φιλάθλου που υποστηρίζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ αναπαρήγαγε της είδηση, με τον 37χρονο επιθετικό να απαντάει από κάτω με ένα περίεργο μήνυμα.

"Κυριακή ο βασιλιάς παίζει", απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, σε ένα μήνυμα που προκαλεί ερωτήματα, τόσο για τη σύνταξή του, όσο και για το γεγονός ότι αυτοαποκαλείται "βασιλιάς".

Ρονάλντο για την απουσία του από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Κυριακή ο βασιλιάς παίζει"

Την προσεχή Κυριακή η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στην Αγγλία, διότι δίνει φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο στο "Ολντ Τράφορντ", χωρίς να είναι κατανοητό ακόμα αν ο Ρονάλντο εννοούσε ότι θα αγωνιστεί σε αυτό το φιλικό ή κάτι διαφορετικό.

Ο προπονητής του, Έρικ τεν Χαχ, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι ο Ρονάλντο δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα της Premier League την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπράιτον επειδή είναι ανέτοιμος, μιας και δεν συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία των "κόκκινων διαβόλων".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ