ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο εκτός αποστολής για το φιλικό με την Ατλέτικο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 28 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι | 28 Απριλίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φιλική αναμέτρηση με την Ατλέτικο στο Όσλο.

Ο Έρικ τεν Χαχ απέκλεισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό με την Ατλέτικο στη Νορβηγία το Σάββατο, αφού έκρινε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του συλλόγου τη δεδομένη στιγμή.

Ο 37χρονος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με το σύλλογο, ώστε να του επιτραπεί να αποχωρήσει με οποιαδήποτε μέθοδο, όμως η Γιουνάιτεντ είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο. Μέχρι να βρεθεί μια λύση, ο Ρονάλντο κάνει ατομικό πρόγραμμα στο Κάρινγκτον, έχοντας χάσει ήδη την περιοδεία των "κόκκινων διαβόλων".

Η επιστροφή του στη δράση ίσως γίνει την Κυριακή, όταν η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στην Αγγλία για φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο στο "Ολντ Τράφορντ". Παρ' όλα αυτά, δεν θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Μπράιτον την επόμενη εβδομάδα, όπως ξεκαθάρισε ο Τεν Χαχ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ