ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Αυτή είναι η διαφορά μου με τον Μέσι"

FILE - In this Saturday, May 26, 2018 file photo Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. (AP Photo/Pavel Golovkin)
FILE - In this Saturday, May 26, 2018 file photo Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να μιλήσει για τη μεγαλύτερη διαφορά του με τον Λιονέλ Μέσι και αναφέρθηκε στη διαφορετική πορεία της καριέρας του σε σχέση με τον Αργεντινό.

Στο δίκτυο DANZ που παρουσιάζει αθλητικές ιστορίες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για αρκετά θέματα, όμως όλοι στάθηκαν σε αυτά που είπε για τη διαφορά μεταξύ του ιδίου και του Λιονέλ Μέσι. "Η διαφορά με τον Μέσι είναι πως έχω πάει σε διάφορες ομάδες και έχω κατακτήσει το Champions League με διαφορετικές ομάδες" ανέφερε ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους.

Στην συνέχεια μίλησε για όλα αυτά που έχει πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

"Ήμουν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης για έξι συνεχόμενες σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Ο Μέσι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μείνει στην ιστορία, όπως και εγώ, για όλα αυτά που έχει καταφέρει και πως χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν. Δεν είναι οι Χρυσές Μπάλες όμως το πιο σημαντικό πράγμα".

Όσον αφορά το πώς καταφέρνει να βρίσκει κίνητρο και πως μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, απάντησε:

"Για να φτάσεις σε τοπ επίπεδο χρειάζεται να θυσιάσεις πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Υπάρχει καθημερινή σκληρή δουλειά για να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή. Κάθε πρωί, πρέπει να ξυπνάς για να πετύχεις πράγματα και όχι για να βγάλεις χρήματα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να κερδίζω όλο και περισσότερους τίτλους".

Ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει πέντε Champions League στην καριέρα του, τέσσερα με τη Ρεάλ και ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Μέσι με τη Μπαρτσελόνα έχει σηκώσει τέσσερα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ