ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: "Απέδειξα πως δεν είμαι πωλητής καπνού"

Juventus' Cristiano Ronaldo walks on the pitch during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo walks on the pitch during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με υπερηφάνεια για την άμεση προσαρμογή του στην Γιουβέντους μέσω συνέντευξής του σε ισπανική εφημερίδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στο μέλλον.

Μίνι συνέντευξη στο Icon, ένθετο που θα φιλοξενηθεί στην κυριακάτικη έκδοση της ισπανικής El Pais, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 34χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο νέο βήμα που αποφάσισε να κάνει την περασμένη σεζόν, πηγαίνοντας στην Γιουβέντους.

"Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν φτάνω σε έναν νέο σύλλογο είναι να είμαι ο εαυτός μου. Οι κανόνες που ακολουθώ στη δουλειά μου είναι πάντα οι ίδιοι.

Στην Γιουβέντους προσαρμόστηκα τέλεια. Είδαν πως δεν είμαι πωλητής καπνού", είπε μεταξύ άλλων ο "CR7" ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα φανταζόταν κάποια ημέρα τον εαυτό του σε πάγκο ομάδας, απάντησε: "Να προπονώ; Γιατί όχι;".

Όσο για το ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα που πρέπει να έχει ένας αθλητής για να πετύχει στην καριέρα του, ο Ρονάλντο ήταν κατηγορηματικός: "Πρέπει να είσαι ταπεινός και να μάθεις πως δεν ξέρεις τα πάντα.

Εάν είσαι έξυπνος, πρέπει να αρπάζεις τα μικρά πράγματα που θα σε κάνουν καλύτερο ως αθλητή".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαλοτέλι: Αποθέωσε τον Μέσι και μηδένισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ