ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροναλντίνιο: "Ο Μέσι πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα, είναι η ιστορία της"

O Ροναλντίνιο κατά την παρουσίαση της επίσημης μπάλας του Copa America 2019
O Ροναλντίνιο κατά την παρουσίαση της επίσημης μπάλας του Copa America 2019 @2019 /LEO CORREA/AP IMAGES

Κατηγορηματικός υπέρ της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο άλλοτε συμπαίκτης του στους μπλαουγκράνα, Ροναλντίνιο, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο να αφιερώνει επίσης μελιστάλαχτα λόγια και για την Μίλαν.

Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα φέρονται να βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά στην υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους όμως όσο αυτό δεν συμβαίνει τόσο μεγαλώνει η αδημονία και η αγωνία των φίλων των μπλαουγκράνα.

Όσο για το ποια απόφαση πρέπει να πάρει ο Pulga, θέση στο ζήτημα πήρε και ο Ροναλντίνιο, με τον άλλοτε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αλλά και για χρόνια συμπαίκτη του Μέσι στην Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει πως η σχέση αυτή δεν πρέπει να τελειώσει αλλα να συνεχιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Μέσι θα πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα επειδή είναι η ιστορία του συλλόγου", τόνισε ο Βραζιλιάνος από την Ιταλία όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, για να αναφερθεί κατόπιν σε μία άλλη μεγάλη του αγάπη, την Μίλαν.

"Συνεχίζω να παρακολουθώ την Μίλαν, τα πηγαίνουν καλά, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Στην καρδιά μου έχω επίσης και τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι και περιμένω για την άνοδο της Μόντσα, ομάδα την οποία διοικούν τώρα, στην Serie A", δήλωσε ο Ροναλντίνιο, που μέτρησε 94 γκολ σε 207 παιχνίδια του με την Μπαρτσελόνα και 26 γκολ στις 95 συμμετοχές τους με τους ροσονέρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ