ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροναλντίνιο: Ο μάγος της μπάλας σβήνει 40 κεράκια σε κελί στην Παραγουάη

Ροναλντίνιο: Ο μάγος της μπάλας σβήνει 40 κεράκια σε κελί στην Παραγουάη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα 40α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Ροναλντίνιο, που βρίσκεται πλέον σε κελί φυλακής στην Παραγουάη (VIDEO).

Λίγοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχαν το ταλέντο και τις ικανότητές του. Δεξιοτέχνης στον υπερθετικό βαθμό, αρτίστας, κάποιες φορές φλύαρος, πάντα όμως διασκεδαστικός, απολαυστικός, φαντασμαγορικός. Ο Ροναλντίνιο ήταν ένας πραγματικά πολύ ιδιαίτερος αστέρας, ένας αθλητής που ξεσήκωνε τα πλήθη με κάθε του κίνηση, διέλυε τους αντιπάλους του με εξωφρενικά τρικ και ανάγκασε φίλους και εχθρούς να τον χειροκροτήσουν για τις μοναδικές του εμπνεύσεις.

Σήμερα, 21 Μαρτίου 2020, ο Βραζιλιάνος από το Πόρτο Αλέγκρε γιορτάζει τα 40α του γενέθλια. Θα τα γιορτάσει όμως σε κελί φυλακής στην Παραγουάη , στο οποίο βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες. Η ζωή του δεν κύλησε όπως την ονειρευόταν, ο δρόμος τον οδήγησε σε επικίνδυνα μονοπάτια, παντα όμως θα τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας ως τον χαμογελαστό ατίθασο νεαρό με τα μακριά μαλλιά που δεν "έβλεπε" κανέναν απέναντί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ της χώρας οι υπόλοιποι κρατούμενοι οργανώνουν μπάρμπεκιου για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια του Βραζιλιάνου. Παρόντες τόσο ο πρόεδρος της Σπορτίβο Λουκένιο, όσο και ο Παραγουανός πρώην βουλευτής, Μιγκέλ Κουέβας, οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή λόγω διαφθοράς.

Χρόνια καλά Ρόνι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ