ΜΙΛΑΝ

Ροναλντίνιο:"Εφιάλτης στην Μπαρτσελόνα"

Ροναλντίνιο:"Εφιάλτης στην Μπαρτσελόνα"
Ροναλντίνιο-Μίλαν-Σαν Σίρο

Ως την χειρότερη περίοδο της ζωής του χαρακτήρισε τους πέντε τελευταίους μήνες στην Μπαρτσελόνα, ο Ροναλντίνιο

Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ που είχε γενικότερα μία κακή περίοδο στους "μπλαουγκράνα" λόγω και του τραυματισμού του που τον άφησε εκτός δράσης έως το τέλος της περιόδου, πλέον ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με την μετεγγραφή του στην Μίλαν. Ωστόσο δεν ξεχνά τις δύσκολες στιγμές στην Βαρκελώνη.
" Οι πέντε τελευταίοι μήνες;Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, σαν εφιάλτης", τόνισε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Τραυματίστηκα, δεν μπορούσα να προπονηθώ.

Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να παρακολουθώ τηλεόραση στον καναπέ και να είμαι δυσαρεστημένος. Ποτέ δεν έμεινα εκτός δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ήξερα τι να κάνω.

Η οικογένεια μου μου στάθηκε αλλά τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί. Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέματα και έλεγαν ότι ο αδερφός μου είναι κοντά μου γιατί θέλει να βγάλει χρήματα. Τόσα μυθεύματα που με πλήγωσαν".

Όσο για το μέλλον, είπε:" Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βρω τον καλό μου εαυτό. Κάνω αυτό που αγαπώ και δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα". Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στην Κίνα με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ