ΜΙΛΑΝ

Ροναλντίνιο: "Απάντηση στους επικριτές μου"

Ροναλντίνιο: "Απάντηση στους επικριτές μου"
Ροναλντίνιο-Μίλαν-Ντόνι

Μία απάντηση στους επικριτές του ήταν για τον Ροναλντίνιο το γκολ και η ασίστ που έβγαλε στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Ρόμα στο "Σαν Σίρο"

"Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι περίφημα. Μετά από πολλή δουλειά αισθάνομαι καλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της τεχνικής, αλλά και του μυαλού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Ντίνιο" στο επίσημο κανάλι των "ροσονέρι", και προσέθεσε:

"Θέλω να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά όπως απόψε για να κάνω ευτυχισμένους όλους τους φίλους της Μίλαν. Απόψε υπήρχε η απόδειξη ότι ο Πάτο και εγώ μπορούμε να παίξουμε μαζί, και τα πράγματα έρχονται εύκολα για εμάς: μου αρέσει να δίνω ασίστ και του αρέσει να σκοράρει.

Τη στιγμή που πήγα να εκτελέσω το πέναλτι, μπορούσα να δώσω απάντηση σε όλη την κριτική που είχα ακούσει, εκείνη τη στιγμή προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος.

Είτε παίζεις αριστερά είτε ως επιθετικός, για μένα δεν είναι πρόβλημα: στην αριστερή πλευρά έπαιξα για πολλά χρόνια και τα πράγματα έρχονται πιο εύκολα, όμως νομίζω ότι μπορω να κάνω πολλά πράγματα με τον Πάτο όταν προσπαθούμε μαζί".





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ